HOT Beer - шаблон joomla Авто

A mag, mellyel dolgozom Németh István rábcakapi biogazdaságából származik. Az ország egyik leghíresebb és legelismertebb gazdasága az övé.

Hántolatlan tönkölybúzát vásárolok. A magot beáztatom, leszűröm, majd -én így nevezem- előcsíráztatom. Ezután következik az ültetés: tálcákba vékony bioföldet terítek, rászóróm a magokat, megöntözöm. A tálcákat „toronyba” rakom, betakarom és két éjszakára békén hagyom.

A már csírázó búzákat kihelyezem az üvegházba, ahol a napfényre és a csornai artézi vízre bízom őket. Persze, minden nap köztük vagyok, figyelem fejlődésüket. Vegyszert természetesen nem használok. Amikor 15 centisre megnő a búzafű, levágom és speciális présgéppel kipréselem a zöld levet. A zöld energiát.

Jégzacskóba kerül a lé és gyorsfagyasztással fagyasztom le, majd Önhöz indulok, hogy segítsem megelőzi a betegséget. Vagy, ha már baj van, segítsek visszaállítani a szervezet egyensúlyát.

 

Elérhetőségek

Rábaközi Búzafűlé
Rendelés telefonon: 0630/9-699-689
buzafule.rabakoz@gmail.com
www.rabakozibuzafule.hu

Facebook